FC Heidenheim mod Freiburg – Optakt, Spilfiduser, Odds

Freiburg gæster Voith-Arena den kommende onsdag til et Tyskland Bundesliga opgør mod hjemmeholdet FC Heidenheim.

FC Heidenheim er nummer 12 i tabellen med 17 point efter 15 kampe, mens Freiburg rangerer som nummer 6 med 24 point efter 15 kampe.

Freiburg er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Voith-Arena Tyskland Bundesliga.

FC Heidenheim kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Freiburg er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Freiburg præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

FC Heidenheim har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga.

Freiburg kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som fem nederlag i Tyskland Bundesliga. Freiburg bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • FC Heidenheim scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • FC Heidenheim scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • FC Heidenheim har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
  • 3 af FC Heidenheim’s seneste 4 kampe havde under 3.5 mål
  • FC Heidenheim har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Freiburg scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Freiburg har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 3 Freiburg kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 3 Freiburg udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 6 af Freiburg’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Form FC Heidenheim mod Freiburg

FC Heidenheim har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til RB Leipzig. De svarede stærkt igen mod Darmstadt, som blev slået 3-2, før de sejrede 0-1 over Mainz 05. FC Heidenheim vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Voith-Arena, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede ni ind og scorede selv 12.

Freiburg har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Wolfsburg med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod West Ham. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over FC Köln. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt Freiburg to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede fire mål.

FC Heidenheim opnåede en sejre og fire point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

FC Heidenheim vs Freiburg – Seneste nyt

FC Heidenheim kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Freiburg.

Denis Thomalla, Omar Traore, Thomas Leon Keller og Elidon Qenaj er blandt de fire spillere, som mangler for FC Heidenheim den kommende onsdag.

Freiburg må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele fire har skavanker af varierende art.

Philipp Lienhart, Kenneth Schmidt, Maximilian Philipp, Michael Gregoritsch, Max Rosenfelder, Christian Guenter og Daniel-Kofi Kyereh bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Freiburg, når de drager til Voith-Arena.

FC Heidenheim mod Freiburg – indbyrdes historik

FC Heidenheim vandt nul af deres foregående tre kampe mod Freiburg, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

FC Heidenheim mod Freiburg Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Patrick Mainka, der viser god form for FC Heidenheim. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Tyskland Bundesliga. Dén total øger han gerne mod Freiburg.Gæsterne krydser fingre for Michael Gregoritsch til at score igen efter tre Tyskland Bundesliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

FC Heidenheim vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Freiburg vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for FC Heidenheim på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Freiburgs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Heidenheims sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Freiburg spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.