FC Helsingør mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia gæster Helsingør Stadion på fredag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet FC Helsingør.

FC Helsingør står tilbage med nul point for deres første to kampe i Nordicbet Liga sæsonen, og håber nu på, at tredje runde kan bringe noget tiltrængt opmuntring.

De har ikke ligefrem fået en stor start på Nordicbet Liga sæsonen, da FC Fredericia blot har formået at høste ét point i de første to runder. Runde tre skulle meget gerne indbringe noget mere.

Det er ikke sådan, at FC Helsingør ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 26 mål imod, et gennemsnit på 2.6 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

FC Fredericia har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v FC Fredericia.

Form FC Helsingør mod FC Fredericia

FC Helsingør har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Vejle Boldklub tabte de 0-6, Hobro IK også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor FC Helsingør formåede at vinde 2-4 over Hvidovre IF.Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for FC Helsingør, som går efter at udfordre i titelkampen.FC Helsingør præsterede kun én sølle sejr på Helsingør Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 0 og tabte 5 af disse, hvori de scorede 6 mål og lukkede 15 ind.

Bare ét point forhindrer FC Fredericia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Lyngby Boldklub, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Nykøbing FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Næstved BK, som satte sig igennem med 0-1.De går ind til sæsonen med håb om at spille med om oprykning, og FC Fredericia burde som minimum være stærke nok til at slutte i den bedste halvdel.FC Fredericia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 7.

FC Helsingør vs FC Fredericia – Seneste nyt

FC Helsingør mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 opgør sluttede uafgjort. FC Helsingør vandt 6, mens FC Fredericia sejrede 3 gange. En hjemmesejr giver odds 2.08 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.15.

FC Helsingør vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 1 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra FC Fredericia vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe.FC Fredericia scorede kampens første mål i 5 af deres seneste 10 udekampe, mens FC Helsingør scorede kampens første kasse i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. FC Helsingør præsterede 1.5 mål i gennemsnit, mens FC Fredericia præsterede 1.3 mål i snit. Begge hold scorede 5 gange gange i disse dueller.Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af FC Helsingørs forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i løbet af denne serie.Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.