FC Helsingør mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør byder velkommen til Fremad Amager i Nordicbet Liga på fredag på Helsingør Stadion.

FC Helsingør er nummer 7 i tabellen med 6 point efter 5 kampe, mens Fremad Amager rangerer som nummer 8 med 4 point efter 5 kampe.

Fremad Amager fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på fredag. FC Helsingør bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

FC Helsingør kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Fremad Amager præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Fremad Amager.

Form FC Helsingør mod Fremad Amager

FC Helsingør har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Fredericia med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod Hvidovre IF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-4 over SønderjyskE.FC Helsingør opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 0 gange og led 4 nederlag, mens de scorede8 og lukkede 17 mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Fremad Amager i øjeblikket. Mod Vendsyssel FF satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 0-0 mod Næstved BK. I sidste runde gik de dog ned med 5-1 mod Hvidovre IF.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Fremad Amager to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 14 og scorede 10 mål.

FC Helsingør vs Fremad Amager – Seneste nyt

FC Helsingør mod Fremad Amager – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Helsingør med de tre point i en 1-4 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag.FC Helsingør har en 6-1-3 historik mod Fremad Amager, som de bankede 4-1 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.55.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Helsingør og Fremad Amager. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Hold godt øje med Alexander Lyng, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for FC Helsingør. For gæsterne præsterede Lucas Ravn-Haren 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

FC Helsingør vandt 4 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 6 nederlag. Fremad Amager vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 2 uafgjort, mens det blev til 6 nederlag.I deres seneste 10 hjemmekampe på Helsingør Stadion, præsterede FC Helsingør at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. FC Helsingør præsterede 1.8 mål i gennemsnit, mens Fremad Amager præsterede 1.5 mål i snit. Begge hold scorede 7 gange gange i disse dueller.Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af FC Helsingørs forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i løbet af denne serie.Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.