FC Helsingør mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på FC Helsingør’s stadion den kommende fredag er en duel imellem hjemmeholdet FC Helsingør og gæsterne fra Hillerød Fodbold.

Nøjagtig tre points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på FC Helsingør’s stadion.

FC Helsingør fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. Hillerød Fodbold bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er FC Helsingør ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hillerød Fodbold har stået for to mål i de seneste ni kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

FC Helsingør har vundet ni sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold kigger på syv sejre, samt fire uafgjorte såvel som otte nederlag i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Hillerød Fodbold.

  • FC Helsingør var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • FC Helsingør tabte deres seneste 4 kampe
  • 6 af FC Helsingør’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 3 af FC Helsingør’s seneste 4 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 14 af de seneste 16 udekampe
  • Hillerød Fodbold scorede i deres seneste 8 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 5 af Hillerød Fodbold’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret

Form FC Helsingør mod Hillerød Fodbold

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-1 af FC Fredericia, før HB Køge satte sig igennem med 1-4. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Nykøbing FC, der satte sig igennem med 3-0. FC Helsingør vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også seks ind.

Hillerød Fodbold går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Hobro IK, før de nedlage FC Fredericia med 0-2. Mod Hvidovre IF blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Hillerød Fodbold vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

FC Helsingør vandt fire kampe, scorede 11 mål og indkasserede 18 i deres foregående ti kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 13 point. Hillerød Fodbold opnåede tre sejre og ti point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 12 gange i disse kampe, men lukkede også selv 24 ind.

FC Helsingør vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

FC Helsingør mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Helsingør med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. FC Helsingør går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

FC Helsingør mod Hillerød Fodbold Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Sterling Yateke, der viser god form for FC Helsingør. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Hillerød Fodbold.Gæsterne krydser fingre for Youssef Dhaflaoui til at score igen efter fire Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

FC Helsingør høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. FC Helsingør præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på FC Helsingør’s stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Helsingørs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.