FC Helsingør mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør byder velkommen til Næstved BK i Nordicbet Liga den kommende fredag på Helsingør Stadion.

FC Helsingør er nummer 4 i tabellen med 18 point efter 9 kampe, mens Næstved BK rangerer som nummer 6 med 16 point efter 9 kampe.

Der har været så lidt, som har adskilt FC Helsingør fra Næstved BK i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på Helsingør Stadion.

FC Helsingør har før kampen på fredag et godkendt snit på 2 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Næstved BK præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

FC Helsingør har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise 6 sejre og 3 nederlag.FC Helsingør noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Næstved BK har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 9 kampe. De kan i stedet fremvise 4 sejre og 4 uafgjorte.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Næstved BK.

Form FC Helsingør mod Næstved BK

FC Helsingør er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev HB Køge nedlagt 2-4, hvorefter det blev 1-0 mod Nykøbing FC. Senest måtte også Hillerød Fodbold bøje sig i et 0-2 nederlag.FC Helsingør vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 0 uafgjorte og 3 nederlag. De scorede 10mål, men lukkede også 14 ind.

Næstved BK går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod SønderjyskE, før de nedlage Vendsyssel FF med 3-0. Mod HB Køge blev der delt i porten i en 1-1 kamp.Næstved BK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 4 gange og led 1 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 5.

FC Helsingør har opnået 3 point fra deres seneste 3 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 4 mål for og 9 imod.Af deres seneste 3 kampe mod hold fra top seks sikrede Næstved BK sig 2 point og 0 sejre. De indkasserede 9 mål, mens de selv scorede 3 gange.

FC Helsingør vs Næstved BK – Seneste nyt

FC Helsingør mod Næstved BK – indbyrdes historik

Næstved BK vandt 3 af deres foregående 10 kampe, mens FC Helsingør vandt 3 sejre i 10 opgør. Næstved BK kan spilles til odds 3.73 hos spilselskaberne.

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Liam Jordan viser rigtig god form med 5 mål i seks kampe og FC Helsingør bør bringe ham i spil mod Næstved BK. Sidstnævnte ankommer med Mileta Rajovic, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.

Næstved BK var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 9 kampe mellem de to klubber her. Mens FC Helsingør har et gennemsnit på 0.99 mål i de opgør, har Næstved BK et snit på 1.33 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 3 gange.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af FC Helsingørs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Næstved BK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.