FC Helsingør mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør agerer værter for Nykøbing FC når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i Nordicbet Liga på fredag på Helsingør Stadion.

FC Helsingør er nummer 5 i tabellen med 12 point efter 7 kampe, mens Nykøbing FC rangerer som nummer 12 med 2 point efter 7 kampe.

Med tre sejre i træk er FC Helsingør klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Nykøbing FC, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

FC Helsingør har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 21 mål. Det er lig med 2.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Nykøbing FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Nykøbing FC.

Form FC Helsingør mod Nykøbing FC

FC Helsingør er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Fremad Amager nedlagt 4-0, hvorefter det blev 2-0 mod Lyngby Boldklub. Senest måtte også HB Køge bøje sig i et 2-4 nederlag.FC Helsingør vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 0 gange og tabte 4, mens de scorede 10 og lukkede 16 mål ind.

Bare ét point forhindrer Nykøbing FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-0 og 3-0 mod HB Køge og Næstved BK. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Hobro IK.Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 19 mål og scorede selv 6.

FC Helsingør vs Nykøbing FC – Seneste nyt

FC Helsingør mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang FC Helsingør stod overfor Nykøbing FC. Det sluttede 2-3 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne.Nykøbing FC synes at have et godt øje til FC Helsingør, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 6.75 på Nykøbing FC til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Helsingør og Nykøbing FC. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Alexander Lyng har været stærk for FC Helsingør i den senere tid med 5 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Nykøbing FC håber, at Emeka Nnamani kan finde skarpheden frem igen oven på 0 mål i de seneste seks kampe.

FC Helsingør vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 0 gange, mens de tabte 6 kampe. Gæsterne fra Nykøbing FC vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 0 sluttede remis. De tabte desuden 8 af disse udekampe.I deres seneste 10 udekampe lykkedes det kun Nykøbing FC at score kampens første mål én gang. FC Helsingør åbnede scoringen i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. FC Helsingør præsterede 1.6 mål i gennemsnit, mens Nykøbing FC præsterede 1.9 mål i snit. Begge hold scorede 6 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af FC Helsingørs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Nykøbing FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.