FC Helsingør mod SønderjyskE – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør agerer værter på Helsingør Stadion for gæsterne fra SønderjyskE til et opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag.

FC Helsingør er nummer 6 i tabellen med 18 point efter 12 kampe, mens SønderjyskE rangerer som nummer 3 med 24 point efter 12 kampe.

FC Helsingør har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 14 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

SønderjyskE har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

FC Helsingør har vundet 6 sejre, mens de har spillet 0 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

SønderjyskE kigger på 7 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v SønderjyskE.

Form FC Helsingør mod SønderjyskE

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Næstved BK, før Vendsyssel FF satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vejle Boldklub, der satte sig igennem med 1-0. FC Helsingør præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 0 uden vinder, mens de tabte 3, hvori de scorede 9 og indkasserede 13 mål.

SønderjyskE går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Vendsyssel FF, før de nedlage Nykøbing FC med 2-3. Mod Hobro IK blev der delt i porten i en 0-0 kamp. SønderjyskE præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 15 mål i kassen, mens de indkasserede 8.

FC Helsingør har opnået 3 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 6 mål for og 16 imod. Af deres seneste 5 kampe mod hold fra top seks sikrede SønderjyskE sig 5 point og 1 sejre. De indkasserede 11 mål, mens de selv scorede 7 gange.

FC Helsingør vs SønderjyskE – Seneste nyt

FC Helsingør mod SønderjyskE – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. FC Helsingør vandt 2 af deres foregående 3 kampe mod SønderjyskE, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.45 i skrivende stund.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Liam Jordan, der viser god form for FC Helsingør. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod SønderjyskE.

Gæsterne krydser fingre for Peter Christiansen til at score igen efter 3 Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

FC Helsingør var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 0 gange. De led også 5 nederlag i denne serie. SønderjyskE sejrede i 6 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede SønderjyskE 3 sejre til nul.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af FC Helsingørs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.