FC Helsingør mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør skal op imod Vendsyssel FF på Helsingør Stadion den kommende fredag i en spændende Nordicbet Liga duel.

FC Helsingør er nummer 6 i tabellen med 24 point efter 14 kampe, mens Vendsyssel FF rangerer som nummer 4 med 26 point efter 14 kampe.

FC Helsingør oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. FC Helsingør præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Vendsyssel FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Vendsyssel FF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

FC Helsingør er noteret for 8 sejre, og har desuden spillet 0 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vendsyssel FF har indtil videre præsteret 8 sejre og 2 uafgjorte samt 4 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Vendsyssel FF.

Form FC Helsingør mod Vendsyssel FF

FC Helsingør har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Vejle Boldklub. De svarede stærkt igen mod SønderjyskE, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-3 over Næstved BK. FC Helsingør har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Nordicbet Liga. FC Helsingør præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 10 i kassen selv, mens de lukkede 7 mål ind.

Vendsyssel FF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Fredericia med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Randers FC. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over HB Køge. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Vendsyssel FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Vendsyssel FF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 7 mål.

FC Helsingør opnåede 9 point fra deres foregående 8 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 3 sejre med 10 mål scoret og 18 indkasseret. Vendsyssel FF scorede 9 mål og lukkede 7 ind i deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 2 sejre og 8 point.

FC Helsingør vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

FC Helsingør mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. FC Helsingør vandt 5 opgør, mens Vendsyssel FF sejrede 4 gange. En hjemmesejr giver odds 1.82 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.84.

Begge hold scorede i 6 af de seneste 10 kampe mellem FC Helsingør og Vendsyssel FF.

FC Helsingør mod Vendsyssel FF Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Liam Jordan, der viser god form for FC Helsingør. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Vendsyssel FF.

Gæsterne krydser fingre for Wessam Abou Ali til at score igen efter 4 Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

FC Helsingør høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag. FC Helsingør spillede ikke én eneste af deres foregående 10 Nordicbet Liga kampe på hjemmebane uafgjort. Vendsyssel FF delte point i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. FC Helsingør presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Vendsyssel FF presterte 1.5 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af FC Helsingørs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Vendsyssel FF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål undervejs i processen.