FC Helsingør vs B.93 – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når FC Helsingør byder B.93 op til dans på søndag på Helsingør Stadion stadion.

FC Helsingør sikrede sig sæsonens første sejr i første forsøg, da de åbnede Nordicbet Liga året med tre point.

Der er ingen, der kan lide at åbne en ny sæson med nederlag, men det var præcis, hvad B.93 gjorde, og de er på udkig efter at revanchere sig.

FC Helsingør har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 22 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er B.93 ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 29 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

FC Helsingør lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Vores tip

  • FC Helsingør har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 10 af de seneste 11 kampe
  • 7 af FC Helsingør’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af FC Helsingør’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • FC Helsingør tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
  • B.93 scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe
  • B.93 scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe B.93 har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af B.93’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • B.93 har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form FC Helsingør mod B.93

FC Helsingør har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Vejle BK sluttede 1-1, hvorpå et 3-2 nederlag mod Sønderjyske Fodbold fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Næstved BK blev nedlagt med 2-1. FC Helsingør går ind til sæsonen med målet at konkurrere om pladserne i den øvre tredjedel af tabellen, og på papiret er de også stærke nok til at afslutte i toppen af tabellen. FC Helsingør opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede 11 og lukkede ti mål ind.

Det er ikke helt skidt for B.93, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod AB, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Thisted, før de desværre tabte med 0-3 til AaB. Det forventes, at B.93 vil være klistret godt og grundigt ind i nedrykningskampen, hvor det at sikre en ny sæson i Nordicbet Liga er succeskriteriet. B.93 kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv syv.

FC Helsingør vs B.93 – Seneste nyt

FC Helsingør mod B.93 – indbyrdes historik

FC Helsingør vandt otte af deres foregående ti kampe mod B.93, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

FC Helsingør mod B.93 Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Jacob Schoop ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. B.93 sætter deres lid til, at Anders Hadberg kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

FC Helsingør vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra B.93 vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. FC Helsingør har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Helsingør Stadion, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Helsingørs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.