FC Helsingør vs Hobro IK – Spilfiduser, Optakt og Odds

FC Helsingør agerer værter på Helsingør Stadion for gæsterne fra Hobro IK til et opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag.

FC Helsingør går ind til runde 22 som nummer 4 i Nordicbet Liga tabellen med 34 point på kontoen. Med 21 runder bag dem har Hobro IK samlet 23 point, hvilket giver dem en placering som nummer 9 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i Hobro IKs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste syv kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Det er ikke sådan, at FC Helsingør ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Hobro IK præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

FC Helsingør er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet en uafgjort, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hobro IK kigger på fem sejre, samt otte uafgjorte såvel som otte nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Hobro IK.

  • 7 af FC Helsingør’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • FC Helsingør var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 6 af FC Helsingør’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 7 af FC Helsingør’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • FC Helsingør tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 kampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Hobro IK’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 5 Hobro IK kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 udekampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret

Form FC Helsingør mod Hobro IK

FC Helsingør har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Nykøbing FC. De svarede stærkt igen mod Hillerød Fodbold, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-1 over Fremad Amager. FC Helsingør vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede seksmål, men lukkede også seks ind.

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Fremad Amager gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Nykøbing FC, inden de senest spillede 2-2 mod Hvidovre IF. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Hobro IK at opnå målet. Hobro IK formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede 12 og scorede tre mål.

FC Helsingør har opnået 13 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fire kampe med en score på 11 mål for og 18 imod. Hobro IK opnåede tre sejre og 12 point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

FC Helsingør vs Hobro IK – Seneste nyt

FC Helsingør mod Hobro IK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hobro IK med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. På trods af en 1-0 sejr til Hobro IK i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. FC Helsingør vandt tre kampe og Hobro IK vandt seks opgør.

Begge hold scorede i tre af de seneste otte kampe mellem FC Helsingør og Hobro IK.

FC Helsingør mod Hobro IK Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Jacob Schoop ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Hobro IK sætter deres lid til, at Don Deedson Louicius kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

FC Helsingør vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Hobro IK vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Helsingør Stadion, præsterede FC Helsingør at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. FC Helsingør præsterede et gennemsnit på 1.13 mål, mens Hobro IK snittede 1.02 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Helsingørs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.