FC Helsingør mod AC Horsens i Nordicbet Liga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når FC Helsingør får besøg af AC Horsens på Helsingør Stadion. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres Nordicbet Liga duel på fredag.

Med en placering som nummer 1 i stillingen har FC Helsingør samlet 42 point efter 19 kampe. På 36 point befinder AC Horsens sig rangeret som nummer 4 for 19 afviklede kampe.

AC Horsens vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Helsingør, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

FC Helsingør har før kampen på fredag et godkendt snit på 2 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

AC Horsens kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v AC Horsens.

Form FC Helsingør mod AC Horsens

FC Helsingør inde i god stime.

FC Helsingør er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod HB Køge, før de bankede Hobro IK med 2-1. Senest blev Nykøbing FC nedlagt i en 2-0 sejr.

AC Horsens på fortsat vinderkurs

AC Horsens har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Hobro IK nedlagt 2-1, hvorpå FC Fredericia blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Hvidovre IF, der blev slået med 2-1.

 

FC Helsingør v AC Horsens Indbyrdes historik

FC Helsingør havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i augusti 2021 i Nordicbet Liga. FC Helsingør går ind til opgøret med en historik mod AC Horsens, der siger 1-2-1 for deres seneste 4 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Helsingør og AC Horsens hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Helsingør Stadion i vente.

Formstærk måltyv