FC Helsingør mod AC Horsens i Nordicbet Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

FC Helsingør tager den kommende søndag imod AC Horsens i Nordicbet Liga på Helsingør Stadion.

Med en placering som nummer 1 i stillingen har FC Helsingør samlet 51 point efter 22 kampe. På 40 point befinder AC Horsens sig rangeret som nummer 4 for 22 afviklede kampe.

AC Horsens vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Helsingør, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

FC Helsingør oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. FC Helsingør præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 6 mål, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

AC Horsens har stået for 2 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 9 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v AC Horsens.

Form FC Helsingør mod AC Horsens

FC Helsingør på fortsat vinderkurs

FC Helsingør er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev AC Horsens nedlagt 1-0, hvorefter det blev 4-0 mod Hvidovre IF. Senest måtte også Jammerbugt FC bøje sig i et 3-0 nederlag.

AC Horsens drømmer om mere.

AC Horsens har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod FC Helsingør, hvorefter de opnåede 0-0 mod Esbjerg fB. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-4 i opgøret mod Nykøbing FC.

FC Helsingør v AC Horsens Indbyrdes historik

AC Horsens formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos FC Helsingør i deres seneste møde i Nordicbet Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 1-0 sejre. FC Helsingør går ind til opgøret med en historik mod AC Horsens, der siger 2-2-1 for deres seneste 5 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 1 gange i de seneste 5 kampe mellem FC Helsingør og AC Horsens. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 1 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Helsingør og AC Horsens hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Helsingør Stadion i vente.

FC Helsingør mod AC Horsens – Formstærke spillere

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Tonni Adamsen viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og FC Helsingør bør bringe ham i spil mod AC Horsens. Sidstnævnte ankommer med Casper Tengstedt, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.