FC Helsingør mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når AC Horsens kommer til Helsingør Stadion til et opgør i Nordicbet Liga på søndag, håber FC Helsingør at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

AC Horsens er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 35 point sammen på deres første 27 kampe. FC Helsingør er 16 point efter i stillingen med 27 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 6 i stillingen.

Eftersom FC Helsingør står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå AC Horsens på på søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

FC Helsingør kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Hvad målscoring angår, er AC Horsens ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

FC Helsingør har vundet to sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

AC Horsens kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 25 kampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 18 kampe
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 13 hjemmekampe
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 12 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 25 af de seneste 27 kampe
  • AC Horsens scorede i 14 af deres seneste 16 kampe i Nordicbet Liga
  • AC Horsens har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • AC Horsens har i vandt 3 af de seneste 4 kampe i Nordicbet Liga ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 4 AC Horsens kampe , har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 4 AC Horsens kampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været under 2.5

Form FC Helsingør mod AC Horsens

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er FC Helsingør på udkig efter en sejr. Mod Hillerød Fodbold spillede de 2-2, før de også delte point med AC Horsens i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod HB Køge. FC Helsingør vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Helsingør Stadion, men spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag. De lukkede ni ind og scorede selv fem.

AC Horsens virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Næstved BK, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 1-1 mod FC Helsingør, hvorpå B.93 blev besejret 0-1. AC Horsens vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

FC Helsingør har opnået syv point fra deres seneste 18 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt nul kampe med en score på 20 mål for og 42 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede AC Horsens sig fire point og en sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede syv gange.

FC Helsingør vs AC Horsens – Seneste nyt

FC Helsingør mod AC Horsens – indbyrdes historik

FC Helsingør har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne AC Horsens. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da FC Helsingør og AC Horsens senest mødte hinanden i Nordicbet Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Helsingør Stadion. FC Helsingør går til kampen mod AC Horsens med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

FC Helsingør scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod AC Horsens i Nordicbet Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Helsingør og AC Horsens fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

FC Helsingør mod AC Horsens Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Jacob Schoop, der viser god form for FC Helsingør. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod AC Horsens.Gæsterne krydser fingre for Simon Becher til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

FC Helsingør vandt ikke en eneste af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, men opnåede dog fem uafgjorte undervejs. De ledfem nederlag i denne serie. AC Horsens vandt fem af deres foregående 10 ligakampe på udebane, mens de spillede uafgjort i engange. De tabte fire udekampe i denne serie. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. FC Helsingør holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens AC Horsens præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Helsingør har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har AC Horsens et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Helsingørs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som AC Horsens spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.