FC Helsingør mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når B.93 kommer til Helsingør Stadion til et opgør i Nordicbet Liga den kommende søndag, håber FC Helsingør at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

På en tredjeplads i tabellen har B.93 opnået 36 point på de første 30 afviklede runder. FC Helsingør samlede 16 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 6 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Eftersom FC Helsingør står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå B.93 på på søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Det er ikke sådan, at FC Helsingør ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

B.93 kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

FC Helsingør har vundet to sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden 18 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

B.93 kigger på ti sejre, samt seks uafgjorte såvel som 14 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 28 kampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 21 kampe
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 14 hjemmekampe
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 13 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 28 af de seneste 30 kampe
  • Der er scoret imod B.93 i 14 af de seneste 16 kampe
  • B.93 har ikke vundet deres seneste 8 udekampe
  • Der er scoret imod B.93 i 10 af de seneste 11 kampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod B.93 i de seneste 8 udekampe
  • B.93 har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga

Form FC Helsingør mod B.93

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af AC Horsens, før Hillerød Fodbold satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod HB Køge, der satte sig igennem med 3-1. FC Helsingør vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Helsingør Stadion, men spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag. De lukkede otte ind og scorede selv fire.

B.93 har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Næstved BK gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 7-1 over HB Køge, inden de senest spillede 1-1 mod AC Horsens. B.93 kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv seks.

FC Helsingør har opnået 11 point fra deres seneste 23 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt en kampe med en score på 26 mål for og 50 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede B.93 sig syv point og to sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede syv gange.

FC Helsingør vs B.93 – Seneste nyt

FC Helsingør mod B.93 – indbyrdes historik

FC Helsingør har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod B.93. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. FC Helsingør vandt syv af deres seneste ti kampe mod B.93, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem FC Helsingør og B.93.

FC Helsingør mod B.93 Spiltips

Sterling Yateke har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. FC Helsingør satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. B.93 kigger til gengæld mod Sebastian Clemmensen i håb om, at han kan udvide totalen på seks mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

FC Helsingør vandt ikke en eneste af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, men opnåede dog fem uafgjorte undervejs. De ledfem nederlag i denne serie. B.93 vandt to af deres foregående 10 ligakampe på udebane, mens de spillede uafgjort i togange. De tabte seks udekampe i denne serie. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. FC Helsingør holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens B.93 præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. FC Helsingør præsterede et gennemsnit på 1.34 mål, mens B.93 snittede 1.34 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Helsingørs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som B.93 spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål undervejs i processen.