FC Helsingør skal forsvare førsteplads mod HB Køge

FC Helsingør er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af HB Køge på fredag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Helsingør Stadion. Som ligaens førerhold har FC Helsingør gjort krav på 35 point efter 16. På plads 7 i tabellen har HB Køge indsamlet 18 point for 16 kampe. 

HB Køge vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Helsingør, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks. 

FC Helsingør går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. FC Helsingør snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 13 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 3 disse kampe. 

HB Køge kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v HB Køge.

  • FC Helsingør er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • FC Helsingør er ubesejret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Helsingør har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • I 11 of 13 seneste FC Helsingør kampe var antal mål OVER 2.5.
  • HB Køge har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • HB Køge ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • HB Køge har tabt i seneste 6 af 7 udebane kampe;
  • HB Køge har scoret i seneste 8 af 10 kampe.

Form FC Helsingør mod HB Køge

FC Helsingør fortsætter pointhøsten.

FC Helsingør vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. FC Helsingør ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Lyngby Boldklub. Herefter var de oppe imod FC Fredericia i en kamp, der sluttede 4-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Fremad Amager, som blev nedlagt med 4-1.

HB Køge inde i god stime.

HB Køge går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. HB Køge har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke AC Horsens med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Vendsyssel FF. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Esbjerg fB.

FC Helsingør v HB Køge Indbyrdes historik

Ikke bare vandt FC Helsingør deres seneste to kampe mod HB Køge i Nordicbet Liga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i august 2021 og 5-0 i maj 2021. FC Helsingør møder HB Køge med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem FC Helsingør og HB Køge var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Formstærk måltyv