FC Helsingør mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør tager den kommende søndag imod Hobro IK i Nordicbet Liga på Helsingør Stadion.

FC Helsingør er nummer 10 i tabellen med syv point efter syv kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 6 med 12 point efter syv kampe.

FC Helsingør fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Hobro IK bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

FC Helsingør kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Hobro IK præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

FC Helsingør har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter syv kampe, hvori de noterede sig to sejre og fire nederlag i Nordicbet Liga.

Hobro IK har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise fire sejre og tre nederlag. Hobro IK er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • FC Helsingør var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 3.5 mål
  • FC Helsingør var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe FC Helsingør har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 FC Helsingør kampe, har summen af mål været over 3.5
  • FC Helsingør var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Hobro IK har i vandt de seneste 4 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Hobro IK har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • 10 af Hobro IK’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK scorede i 12 af deres seneste 13 udekampe
  • 9 af Hobro IK’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Form FC Helsingør mod Hobro IK

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af AC Horsens, før Hillerød Fodbold satte sig igennem med 1-6. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Kolding IF, der satte sig igennem med 4-0. FC Helsingør opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredesyv og lukkede ti mål ind.

Hobro IK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod HB Køge satte de sig igennem med 0-2, før AaB viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Hobro IK gik ned 1-2 mod Sønderjyske Fodbold. Hobro IK præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede tre.

FC Helsingør opnåede nul sejre og en point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind.

FC Helsingør vs Hobro IK – Seneste nyt

FC Helsingør mod Hobro IK – indbyrdes historik

FC Helsingør har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Hobro IK. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Helsingør med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Helsingør Stadion den 18 marts 2023. FC Helsingør går til kampen mod Hobro IK med en 4-2-3 statistik for deres seneste ni møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 44%.

Hobro IK scorede i deres seneste 4 opgør mod FC Helsingør i Nordicbet Liga. I de seneste ni indbyrdes opgør mellem FC Helsingør og Hobro IK fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

FC Helsingør mod Hobro IK Spiltips

Monday Etim har været stærk for FC Helsingør i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hobro IK håber, at Frederik Mortensen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

FC Helsingør høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt en nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Helsingør på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Hobro IKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. FC Helsingør præsterede et gennemsnit på 1.21 mål, mens Hobro IK snittede 0.99 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Helsingørs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.