FC Helsingør mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når FC Helsingør tager imod Hvidovre IF på fredag.

FC Helsingør er placeret som nummer 1 i tabellen med 51 point efter 25 kampe. Hvidovre IF ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 47 point ovenpå deres 25 opgør.

Hvidovre IF vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Helsingør, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

FC Helsingør har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvidovre IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Hvidovre IF.

Form FC Helsingør mod Hvidovre IF

FC Helsingør fortsætter skuffende resultater.

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af AC Horsens, før Nykøbing FC satte sig igennem med 4-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Fredericia, der satte sig igennem med 4-0.

Hvidovre IF drømmer om mere.

Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod FC Fredericia, hvorefter de opnåede 0-0 mod Lyngby Boldklub. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Nykøbing FC.

FC Helsingør v Hvidovre IF Indbyrdes historik

FC Helsingør havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-0 tilbage i marts 2022 i Nordicbet Liga. FC Helsingør går ind til opgøret med en historik mod Hvidovre IF, der siger 4-1-2 for deres seneste 7 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 7 kampe mellem FC Helsingør og Hvidovre IF kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor FC Helsingør og Hvidovre IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Helsingør Stadion.

FC Helsingør mod Hvidovre IF – Formstærke spillere

Tonni Adamsen har 4 mål i seks Nordicbet Liga kampe for FC Helsingør, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Hvidovre IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Daniel Stenderup, der har banket 1 mål ind i Nordicbet Liga.