FC Helsingør mod Jammerbugt FC i Nordicbet Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

FC Helsingør er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Jammerbugt FC den kommende fredag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.20 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Helsingør Stadion.

FC Helsingør indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 48 point efter 21 kampe. På de 21 runder Jammerbugt FC har afviklet, har de indsamlet 16 point og ligger nummer 12 i stillingen.

Jammerbugt FC vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Helsingør, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

FC Helsingør har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende fredag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 6 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Hvad målscoring angår, er Jammerbugt FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Jammerbugt FC.

Form FC Helsingør mod Jammerbugt FC

FC Helsingør i forrygende form.

FC Helsingør er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Nykøbing FC nedlagt 2-0, hvorefter det blev 1-0 mod AC Horsens. Senest måtte også Hvidovre IF bøje sig i et 4-0 nederlag.

Jammerbugt FC er igen havnet i problemer.

Jammerbugt FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af HB Køge, før FC Fredericia satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vendsyssel FF, der satte sig igennem med 0-1.

FC Helsingør v Jammerbugt FC Indbyrdes historik

FC Helsingør havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 6-0 tilbage i August 2021 i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor FC Helsingør og Jammerbugt FC ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Helsingør Stadion.

Hold øje med…