FC Helsingør mod Kolding IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Kolding IF kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

FC Helsingør er nummer 12 i tabellen med 11 point efter 20 kampe, mens Kolding IF rangerer som nummer 5 med 31 point efter 20 kampe.

FC Helsingør kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Kolding IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Kolding IF præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

FC Helsingør er noteret for to sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. FC Helsingør lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

Kolding IF har indtil videre præsteret ti sejre og en uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga. Kolding IF indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 18 kampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 27 af de seneste 29 kampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod FC Helsingør i de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 14 af de seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Kolding IF i de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Kolding IF i de seneste 11 kampe i Nordicbet Liga
  • 9 af Kolding IF’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Kolding IF scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • Kolding IF har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede

Form FC Helsingør mod Kolding IF

FC Helsingør har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Næstved BK, hvorefter de mod HB Køge tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Hillerød Fodbold, der vandt 4-2. FC Helsingør præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Helsingør Stadion. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag, mens de indkasserede 14 og scorede otte mål.

Kolding IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til B.93. De svarede stærkt igen mod AC Horsens, som blev slået 1-2, før de sejrede 3-1 over Hobro IK. Kolding IF præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede ni.

FC Helsingør opnåede nul sejre og fire point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 21 ind.

FC Helsingør vs Kolding IF – Seneste nyt

FC Helsingør mod Kolding IF – indbyrdes historik

FC Helsingør tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga med Kolding IF, da Kolding IF noterede en sejr på 4-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor FC Helsingør sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. FC Helsingør går til kampen mod Kolding IF med en 1-1-1 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 33%.

FC Helsingør mod Kolding IF Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Mathias Christensen, der viser god form for FC Helsingør. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Kolding IF.Gæsterne krydser fingre for Thomas Mikkelsen til at score igen efter tre Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

FC Helsingør opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i tre af disse. De led seks nederlag i denne serie. Kolding IF nappede seks sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Helsingør på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Kolding IFs seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Helsingørs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Kolding IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.