FC Helsingør mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

FC Helsingør er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Nykøbing FC den kommende fredag i Nordicbet Liga, hvor de tørner sammen på Helsingør Stadion.

Efter 18 kampe afviklet er FC Helsingør placeret nummer 1 i stillingen med 39 point. Der er 17 points forskel til Nykøbing FC, der som nummer 6 har samlet 22 point sammen.

Nykøbing FC vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Helsingør, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

FC Helsingør har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på fredag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 13 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Nykøbing FC har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Nykøbing FC.

Form FC Helsingør mod Nykøbing FC

FC Helsingør er desperate efter point.

FC Helsingør virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Fremad Amager, der blev nedlagt 4-1. Herefter spillede de 1-1 mod HB Køge, hvorpå Hobro IK blev besejret 2-1.

Nykøbing FC er desperate efter point.

Bare ét point forhindrer Nykøbing FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-2 og 3-0 mod FC Fredericia og Esbjerg fB. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Vendsyssel FF.

FC Helsingør vs Nykøbing FC – Seneste nyt

FC Helsingør v Nykøbing FC Indbyrdes historik

Nykøbing FC havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i oktober 2021 i Nordicbet Liga. FC Helsingør går ind til opgøret med en historik mod Nykøbing FC, der siger 1-3-3 for deres seneste 7 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 7 kampe mellem FC Helsingør og Nykøbing FC kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Helsingør og Nykøbing FC hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Helsingør Stadion i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af FC Helsingør’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime.