FC Helsingør og FC Fredericia i direkte duel om førstepladsen

En kamp om førstepladsen er på spil for begge parter, når FC Helsingør får besøg af FC Fredericia på Helsingør Stadion. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i Nordicbet Liga den kommende mandag. Som nummer 1 har FC Helsingør formået at skrabe 29 point sammen for 14 kampe. Med 29 point har FC Fredericia for 14 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i Nordicbet Liga. 

FC Fredericia vil være super fokuserede på at dukke førerholdet FC Helsingør, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks. 

FC Helsingør oser af selvtillid inden deres kamp den kommende mandag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. FC Helsingør præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem. 

FC Fredericia kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende mandag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør vs FC Fredericia.

  • FC Helsingør er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Helsingør er ubesejret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Helsingør har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 9 of 11 seneste FC Helsingør kampe var antal mål OVER 2.5.
  • FC Fredericia har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Fredericia har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 6 of 8 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Fredericia har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Form FC Helsingør mod FC Fredericia

FC Helsingør drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Helsingør ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Esbjerg fB med 3-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Vendsyssel FF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Lyngby Boldklub.

FC Fredericia drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad FC Fredericia, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. FC Fredericia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Esbjerg fB med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Hvidovre IF. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Vendsyssel FF.

 

FC Helsingør v FC Fredericia Indbyrdes historik

FC Helsingør havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-2 tilbage i september 2021 i Nordicbet Liga. FC Helsingør møder FC Fredericia med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Helsingør og FC Fredericia kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga