FC København kan spille sig ind i titelkampen mod FC Midtjylland

F.C. København har fordel af hjemmebane på Parken, når FC Midtjylland kommer forbi på onsdag til et opgør i 3F Superliga. F.C. København ligger nummer 3 i stillingen med 52 point efter 30 kampe. 5 point foran efter 30 kampe finder man FC Midtjylland på en placering som nummer 1.

F.C. København lurer på overraskelsen mod FC Midtjylland den kommende onsdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

F.C. København fortsætter pointhøsten.

F.C. København går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. F.C. København seneste 3 kampe byder på en 3-2 sejr mod AGF, en 2-2 uafgjort mod FC Nordsjælland og senest en 2-1 sejr mod Brøndby IF .

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, kan være dét, der udgør forskellen for F.C. København på onsdag.

FC Midtjylland fortsat skidt kørende.

FC Midtjylland ankommer til kampen på onsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Deres seneste tre kampe gav først FC Midtjylland en 3-0 sejr mod FC Nordsjælland, herefter fulgte et 3-1 nederlag mod Brøndby IF, mens de i den seneste kamp delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod Randers FC.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for FC Midtjylland i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på onsdag, skal de finde noget ekstra frem.

F.C. København vs FC Midtjylland h2h

En duel FC Midtjylland ofte vinder

FC Midtjylland vandt 4-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på MCH Arena i april 2021 i 3F Superliga. Der er næsten mål-garanti, når F.C. København møder FC Midtjylland, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. FC Midtjylland har haft et stærkt greb om F.C. København på det seneste og vandt 6 af de 10 foregående møder i 3F Superliga.

Stats and facts for F.C. København and FC Midtjylland.

  • F.C. KøbenhavnF.C. København er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • F.C. KøbenhavnF.C. København er ubesejret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • F.C. KøbenhavnI 15 of 17 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. KøbenhavnI 9 seneste F.C. København kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • FC MidtjyllandFC Midtjylland ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC MidtjyllandFC Midtjylland har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • FC MidtjyllandI 5 of 7 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC MidtjyllandI 3 of 5 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: F.C. København giver 2.40 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens FC Midtjylland giver 2.70 på oddset.