Kan AGF rejse sig til returopgøret i Parken mod FC København

F.C. København tager imod AGF på Parken i runde 28 på mandag i 3F Superliga. F.C. København indtager pladsen som nummer 3 i 3F Superliga med 45 point efter 27 kampe. AGF er 3 point bagefter som nummer 4 for 27 kampe.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for F.C. København igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at F.C. København tilspillede sig en en 3-1 sejr over Brondby IF, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod FC Nordsjaelland for senest at agere den ene part i et 4-1 nederlag mod FC Midtjylland.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for F.C. København hjemme, men tre point den kommende mandag virker ikke utænkeligt.

AGF drømmer om mere.

AGF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først AGF i en 1-1 uafgjort mod Randers FC, herefter fulgte i en 2-2 uafgjort mod Brondby IF, mens de i den seneste kamp fik en en 2-0 gevinst mod Randers FC.

Med 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra AGF vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

F.C. København vs AGF h2h

Head-2-Head

Åbent hus i begge ender

F.C. København vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Ceres Park i april 2021 i 3F Superliga. De seneste dueller mellem klubberne var profitable på oddset, hvis man havde væddet sine penge på begge hold til at score. Ikke færre end 8 af de foregående 10 kampe bød på mål fra begge parter. F.C. København nyder generelt et vist overtag mod AGF, som de har besejret 6 gange i deres 10 seneste møder i 3F Superliga.

  • F.C. København er ubesejret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 28 af 30 kampe;
  • I 12 of 14 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. København har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe.
  • AGF ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • AGF har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • AGF har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod AGF i de seneste 5 af 7 kampe.