FCK skal lukke hullet op til FC Midtjylland i Parken

F.C. København har fordel af hjemmebane i Parken, når FC Midtjylland kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. F.C. København indtager pladsen som nummer 4 i 3F Superliga med 34 point efter 20 kampe. FC Midtjylland er 5 point foran som nummer 2 for 20 kampe.

Såvel F.C. København som FC Midtjylland har kig på at erobre terræn i dette clash fra den sjove ende af 3F Superliga.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad F.C. København, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. F.C. København delte point i en 3-3 uafgjort kamp mod AGF, hvorefter de vandt en 2-1 sejr mod Vejle BK, inden de tabte 2-1 til Brøndby IF i deres foregående tre kampe.

Standarderne er tårnhøje for en klub som F.C. København og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

F.C. København har leveret godkendte resultater på hjemmebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på søndag.

FC Midtjylland drømmer om mere.

Det er ikke optimale resultater fra deres seneste kampe, som FC Midtjylland kan tage med til hovedstaden. I deres tre foregående kampe blev FC Midtjylland nedlagt 2-0 af Lyngby Boldklub, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod AGF for senest at sikre en 3-0 sejr mod OB i pokalturneringen.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for FC Midtjylland den kommende søndag.

F.C. København vs FC Midtjylland h2h

Head-2-Head

F.C. København endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor FC Midtjylland i 3F Superliga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-0 og 3-1. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når F.C. København clasher med FC Midtjylland. 8 af deres seneste 10 dueller serverede mindst tre mål. FC Midtjylland synes at have et nærmest kærligt forhold til F.C. København, som de har besejret 7 gange i de 10 seneste opgør i 3F Superliga.

  • F.C. København er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 5 seneste F.C. København kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • I 5 of 7 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 5 seneste FC Midtjylland kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.