Målrige FC Nordsjælland gæster målrige FC København

F.C. København tager på søndag imod FC Nordsjælland i 3F Superliga på Parken. F.C. København indtager pladsen som nummer 3 i slutspillet i 3F Superliga med 41 point efter 24 kampe. FC Nordsjælland er 6 point bagefter som nummer 5 for 24 kampe.

FC Nordsjælland vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i 3F Superliga.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad F.C. København, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først F.C. København et 2-1 nederlag mod Randers FC, herefter fulgte en 2-1 sejr mod samme Randers FC, mens de i den seneste kamp tilspillede sig en en 3-1 sejr over Brøndby IF.

F.C. København har på hjemmebane taget 3 sejre i de seneste 5 kampe siden februar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på søndag.

FC Nordsjælland på fortsat vinderkurs.

FC Nordsjælland er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 16 point ud af 18 mulige. FC Nordsjælland sikrede sig en 2-1 sejr mod SønderjyskE, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod AGF, inden de udspillede Randers FC 4-3 i deres seneste kamp.

Det kan måske undre en lille smule at se FC Nordsjælland vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 3 sejre i de seneste 5 udekampe siden februar taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

F.C. København vs FC Nordsjælland h2h

Head-2-Head

F.C. København skal udvide sejrsstimen

F.C. København vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Right To Dream Park i december 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. F.C. København har haft et stærkt greb om FC Nordsjælland på det seneste og vandt 7 af de 10 foregående møder i 3F Superliga.

  • F.C. København er ubesejret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 25 af 27 kampe;
  • I 9 of 11 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. København har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.
  • FC Nordsjaelland har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk.