FC København går på jagt efter AGFs tredjeplads i Parken

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når F.C. København tager imod AGF på søndag. Med en placering som nummer 4 i tabellen har F.C. København samlet 30 point efter 17 kampe. På 32 point befinder AGF sig rangeret som nummer 3 for lige så mange kampe.

AGF har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra F.C. København vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

F.C. København inde i god stime.

F.C. København går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres tre foregående kampe sikrede F.C. København sig en 2-0 sejr mod AC Horsens, hvorefter de tog en 3-2 sejr mod SønderjyskE for senest at spille 2-2 mod Lyngby Boldklub.

Standarderne er tårnhøje for en klub som F.C. København og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

F.C. København har hjemme taget 2 sejre i de seneste 4 kampe siden december. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på søndag.

AGF inde i god stime.

AGF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I AGFs 3 seneste kampe har de været ude for en 3-1 sejr mod B 93 i pokalturneringen, hvorpå fulgte en 0-0 uafgjort mod OB for senest at præstere at slå SønderjyskE 2-0.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for AGF.

AGF forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen den kommende søndag. Et udbytte på 3 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ude kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

F.C. København vs AGF h2h

AGF tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da F.C. København noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AGF sikrede alle tre point via en sejr på 4-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har F.C. København generelt været dominerende mod AGF, som de har besejret i 70% af kampene.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: F.C. København giver 1.85 for en sejr, uafgjort betaler 3.70 retur, mens AGF giver 3.90 på oddset.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.73 på oddset, hvilket svarer til 58% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.00 på oddset.

Statistics