Løverne lurer på yderligere avancement

F.C. København er storfavoritter til at tage alle tre point den mandag d. 15. februar kl. 19:00 i Parken mod SønderjyskE i 3F Superliga. F.C. København ligger nummer 4 i stillingen med 26 point efter 15 kampe. 2 point efter for 15 kampe finder man SønderjyskE på en placering som nummer 6.

SønderjyskE har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra F.C. København vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

F.C. København bøjer sig ikke.

F.C. København fortsætter med at feje al modstand til side med endnu en sejr til samlingen i den seneste kamp i 3F Superliga. F.C. København vandt senest 2-0 mod AC Horsens som opfølger til sejren på 3-2 mod AaB, Forud gik en 1-1 uafgjort mod OB.

Standarderne er tårnhøje for en klub som F.C. København og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

F.C. København kunne virkelig godt bruge en hjemmesejr efter skuffende 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe i eget hus. Trods de svingende præstationer i den senere tid virker bookmakerne temmelig sikre på, at F.C. København tager sejren på mandag.

SønderjyskE drømmer om mere.

SønderjyskE har ikke helt leveret så stærkt på det seneste, som de startede sæssonen og resultaterne er ujævne. SønderjyskE blev besejret 1-0 af Randers FC, hvorefter de vandt en 2-1 sejr mod FC Midtjylland, inden de tabte 1-0 til Vejle BK i deres foregående tre kampe.

Ikke mange forudså SønderjyskE blande sig i den sjove ende af tabellen, men i nuværende form virker ikke engang Europa udenfor rækkevidde.

SønderjyskE går ind til kampen med 2 sejre i de seneste 4 kampe siden november på udebane. En formkurve som får deres kommende kamp ude til at ligne en hård opgave.

F.C. København vs SønderjyskE h2h

F.C. København havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i november 2020 i 3F Superliga. Der er næsten mål-garanti, når F.C. København møder SønderjyskE, da 9 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. F.C. København synes at have et nærmest kærligt forhold til SønderjyskE, som de har besejret 9 gange i de 10 seneste opgør i 3F Superliga.

 • F.C. København er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
 • F.C. København har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
 • F.C. København har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
 • I 4 of 6 seneste F.C. København kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • F.C. København har scoret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk.
 • SoenderjyskE har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
 • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
 • SoenderjyskE har scoret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
 • SoenderjyskE har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk;
 • I 4 of 6 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål OVER 2.5;
 • Der er scoret imod SoenderjyskE i de seneste 5 af 7 kampe;
 • I 2 of 4 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.

Ifølge bookmakerne er F.C. København favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.55 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at F.C. København har 65% chance for en sejr mod SønderjyskE. Er du fristet af et væddemål på SønderjyskE er den bedste pris 5.50 på oddset med.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.73 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 58% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.00 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics