Vejles tamme offensiv får problemer mod FC København

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når F.C. København tager imod Vejle Boldklub i Parken. F.C. København indtager en 4. plads med 31 point efter 18 kampe. Vejle Boldklub har 21 point og er på en 9. plads i tabellen.

I deres nuværende form vil F.C. København sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Vejle Boldklub.

F.C. København inde i god stime.

F.C. København går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe sikrede F.C. København sig en 3-2 sejr mod SønderjyskE, før de spillede 2-2 mod Lyngby Boldklub for så senest at præstere en 3-3 mod AGF.

Standarderne er tårnhøje for en klub som F.C. København og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

F.C. København har leveret som forventet med 2 sejre i de seneste 5 hjemmekampe siden december. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point på onsdag.

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Vejle Boldklub igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I Vejle Boldklubs 3 seneste kampe har de været ude for en 2-2 uafgjort mod FC Nordsjælland, hvorpå fulgte et 2-1 nederlag mod Brøndby IF for senest at præstere en 0-0 mod AC Horsens.

Med en placering lige omkring nedrykningsstregen netop nu, ligger Vejle Boldklub på linje med forhåndsforventningerne om en vanskelig sæson.

Vejle Boldklub kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 5 udekampe siden december med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Vejle Boldklub.

F.C. København vs Vejle Boldklub h2h

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da F.C. København senest mødte Vejle Boldklub på Vejle Stadion. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget på dagen, der emmede ud i en 2-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. F.C. København nyder generelt et vist overtag mod Vejle Boldklub, som de har besejret 7 gange i deres 10 seneste møder i 3F Superliga.

  • F.C. København er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 21 af 23 kampe;
  • F.C. København har scoret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk.
  • Vejle BK ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • Vejle BK har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.