FC København plukker polakkerne

FC København træder op til deres fjerde kamp på 11 dage, når de i aften går på banen i Parken mod polske Piast Gliwice, som deltager i Europa League kvalifikationen for anden sæson i træk, og vi satser på, at FC København gør, hvad Riga gjorde sidste år ved polakkerne. Sender dem ud i mørket.

Faktisk er der en parallel at drage fra polakkernes korte europæiske eventyr sidste år, og så deres forestående opgave mod FC København i aften. “Løverne” mødte netop ovennævnte Riga i runden efter, at sidstnævnte havde slået Piast Giawice ud, og FC København gjorde forholdsvis kort proces mod Riga i hjemmekampen, der blev vundet 3-1. 

Det vil være en kæmpe skuffelse, hvis de europæisk rutinerede FCK-spillerne ikke formår at gøre det samme med Piast Giawice, hvis vej til kampen her er gået over østrigske Hartberg og Dinamo Minsk fra Hviderusland. FC København bør simpelthen være et niveau højere end deres hidtidige modstandere. Spørgsmålet er, om den indtil nu rent så skrøbelige FCK-defensiv kan højne deres niveau? 

Både i deres træningskampe forud for sæsonen, samt i deres indtil videre tre gældende kampe, har FCK-defensiven hver gang været på glatis mindst én gang i kampene, hvorfor en sikker sejr med ikke nødvendigvis alt for mange mål ville gøre godt for både den videre færd samt selvtilliden som sådan. Vi tvivler ikke på “løverne”, og går efter tre mål i kampen.

Flere interessante tips