FC København skal svare igen på nederlag til Brøndby

Top møder bund, når F.C. København skal teste formen af mod Vejle Boldklub til en kamp i 3F Superliga på Parken. Det lugter af tre point til førstnævnte, men sidstnævnte har næppe tænkt sig at overgive sig frivilligt. F.C. København ligger nummer 2 i stillingen med 25 point efter at have afviklet 13 kampe. 20 point efter, som nummer 12, finder man Vejle Boldklub placering efter 13 kampe. De går ind til kampen på Parken som favoritter, og F.C. København skal snart til at vinde fodbold kampe igen hvis de fortsat vil ses som titel kandidat. Vejle Boldklub har omvendte endelig fået hul på bylden og med 2 friske sejre vil de helst sikkert går efter overraskelsen når de kommer på besøg i Parken.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København vs Vejle Boldklub.

  • F.C. København ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 4 of 6 seneste F.C. København kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • F.C. København har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 8 af 9 udebane kampe;
  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe.

Form F.C. København mod Vejle Boldklub

F.C. København fortsat skidt kørende.

F.C. København ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. F.C. København har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod SønderjyskE, hvorefter de mod PAOK tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Brøndby IF, der vandt 2-1.

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Vejle Boldklub, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Brøndby IF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 2-0 over FC Nordsjælland, inden de senest vandt 3-1 mod AC Horsens i pokalen – dog efter forlænget tid. 

 

F.C. København v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

F.C. København havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-0 tilbage i August 2021 i 3F Superliga. F.C. København går ind til opgøret med en historik mod Vejle Boldklub, der siger 7-3-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem F.C. København og Vejle Boldklub bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Pep Biel. Han er topscorer for F.C. København med 7 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub krydser til gengæld fingre for, at Lukas Engel kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.