Bayern München skal svare igen mod formstærke Köln

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Bayern München på lørdag møder FC Koln. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

FC Koln ligger nummer 6 i stillingen med 28 point efter at have afviklet 18 kampe. 15 point efter, som nummer 1, finder man Bayern München placering efter 18 kampe.

Bayern München er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til FC Koln, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

FC Koln har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 10 scoringer imod, eller et snit på 1 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Koln v Bayern München.

  • FC Köln har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Köln i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Bayern München scorede i 49 af deres seneste 50 udekampe
  • Bayern München vandt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
  • FC Köln har har ikke vundet i 27 af 29 seneste kampe mod Bayern München
  • FC Köln har tabte i 14 af 15 seneste kampe mod Bayern München
  • FC Köln har scoret imod i de seneste 16 kampe i træk de har spillet mod Bayern München
  • I de seneste 6 FC Köln kampe mod Bayern München var summen af mål over 2.5
  • I de seneste 4 kampe i træk FC Köln har spillet mod Bayern München har begge hold scoret

Form FC Koln mod Bayern München

FC Koln fortsætter pointhøsten.

FC Koln er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Wolfsburg nedlagt 3-2, hvorefter det blev 1-0 mod VfB Stuttgart. Senest måtte også Hertha Berlin bøje sig i et 3-1 nederlag.

Bayern München inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede Bayern München først at banke VfB Stuttgart med 0-5. Herefter nedlagde de også Wolfsburg med 4-0, inden stimen stoppede mod B. M’gladbach, der vandt en 1-2 sejr.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Bayern München til 1.37 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag. Bookmakerne giver FC Koln 13% chance for at tage tre point mod Bayern München. Det svarer til, at man får 7.50 på oddset for sejr til FC Koln, mens uafgjort giver 5.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til Bayern München betaler dig pengene 1.37 gange igen på oddset.

FC Koln v Bayern München Indbyrdes historik

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i august 2021 i 1. Bundesliga. FC Koln går ind til opgøret med en historik mod Bayern München, der siger 0-1-9 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Bayern München har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor FC Koln og Bayern München ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på RheinEnergieSTADION.

Manden med målnæsen

Det er vanskeligt at se udover Robert Lewandowski, når man går på jagt efter en mulig målsorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 6 mål i seks kampe for Bayern München. Hans total for sæsonen siger 20 netop nu.

Med 4 i de seneste seks kampe for FC Koln, er Anthony Modeste manden at holde øje med, når de endnu engang går på måljagt.