FC Köln mod Borussia Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Köln tager på hjemmebanen RheinEnergieStadion imod Borussia Dortmund, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Tyskland Bundesliga.

FC Köln er nummer 17 i tabellen med 11 point efter 17 kampe, mens Borussia Dortmund rangerer som nummer 5 med 30 point efter 17 kampe.

Det er ikke sådan, at FC Köln ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Borussia Dortmund kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

FC Köln er noteret for to sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson.

Borussia Dortmund har indtil videre præsteret otte sejre og seks uafgjorte samt tre nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • 7 af FC Köln’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af FC Köln’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af FC Köln’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • FC Köln har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 FC Köln hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I 8 af de seneste 9 kampe Borussia Dortmund har spillet, har begge hold scoret
  • Borussia Dortmund scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • Der er scoret imod Borussia Dortmund i 13 af de seneste 14 udekampe
  • Borussia Dortmund scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Borussia Dortmund i de seneste 9 kampe

Form FC Köln mod Borussia Dortmund

Bare ét point forhindrer FC Köln i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 2-0 mod Freiburg og Union Berlin. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod FC Heidenheim. FC Köln har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på RheinEnergieStadion. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede fem og indkasserede seks mål.

Borussia Dortmund ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Augsburg. Herefter var de oppe imod Mainz 05 i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Darmstadt, som blev nedlagt med 0-3. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt Borussia Dortmund to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede 12 mål.

FC Köln opnåede nul sejre og en point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind. Borussia Dortmund vandt fire af deres seneste seks opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Tyskland Bundesliga. De scorede 11 og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte 14 point.

FC Köln vs Borussia Dortmund – Seneste nyt

FC Köln kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Borussia Dortmund.

Mark Uth, Leart Paqarada, Florian Dietz og Mark Uth er blandt de fire spillere, som mangler for FC Köln på lørdag.

Borussia Dortmund må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele fire har skavanker af varierende art. Sebastien Haller, Ramy Bensebaini og Jadon Sancho har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Borussia Dortmund-kamp på grund af karantæne.

Mats Hummels, Sebastien Haller, Karim Adeyemi, Julian Ryerson, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Borussia Dortmund, når de drager til RheinEnergieStadion.

FC Köln mod Borussia Dortmund – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 6-1 i deres seneste to opgør mod FC Köln ser Borussia Dortmund uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Borussia Dortmund synes at have et godt øje til FC Köln, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Borussia Dortmund scorede i deres seneste 11 opgør mod FC Köln i Tyskland Bundesliga. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem FC Köln og Borussia Dortmund.

FC Köln mod Borussia Dortmund Spiltips

Hold godt øje med Davie Selke, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for FC Köln. For gæsterne præsterede Niclas Fuellkrug to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

FC Köln vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Borussia Dortmund vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på RheinEnergieStadion, præsterede FC Köln at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fire af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. FC Köln presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens Borussia Dortmund presterte 2.6 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af FC Kölns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Borussia Dortmund spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.