FC Koln mod Eintracht i 1. Bundesliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel FC Koln som Eintracht ligger godt placeret midt i tabellen i 1. Bundesliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på lørdag.

FC Koln lægger beslag på placeringen som nummer 7 i 1. Bundesliga med 32 point for deres første 22 kampe. Differencen til Eintracht er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 10 i tabellen for 22 kampe.

Udover håneret og tre point har Eintracht også udsigt til at overhale FC Koln i 1. Bundesliga stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende lørdag, men motivationen vil være i top.

FC Koln har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Eintracht kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Koln v Eintracht.

 • FC Köln scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Der er scoret imod FC Köln i 11 af de seneste 13 kampe
 • FC Köln har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Eintracht scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • Eintracht har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • I 7 af de seneste 9 udekampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Eintracht i 10 af de seneste 12 kampe
 • Eintracht vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • FC Köln har har ikke tabt i 11 af 12 seneste hjemmekampe mod Eintracht
 • I 9 ud af 11 seneste FC Köln hjemmekampe mod Eintracht var antallet af mål under 2.5
 • FC Köln har scoret imod i 12 af de senest 13 kampe mod Eintracht
 • I 9 ud af 11 seneste FC Köln hjemmekampe mod Eintracht var antallet af mål under 3.5
 • I 5 af de seneste 6 kampe FC Köln har spillet mod Eintracht har begge hold scoret

Form FC Koln mod Eintracht

FC Koln håber på yderligere point til samlingen.

FC Koln har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Bochum, før de sejrede 1-0 mod Freiburg. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-1 nederlag mod RB Leipzig.

Eintracht drømmer om at stoppe ringe stime.

Eintracht har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Arminia Bielefeld tabte de 0-2, hvorefter de vandt 2-3 over VfB Stuttgart. De var tilbage i rendestenen med et 0-2 nederlag mod Wolfsburg.

FC Koln v Eintracht Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 1. Bundesliga mellem FC Koln og Eintracht fandt sted i februar 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Eintracht som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Koln 43% chance for at banke Eintracht. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Eintracht udbetaler 3.20 i gevinst på oddset for en sejr. FC Koln går ind til opgøret med en historik mod Eintracht, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Koln og Eintracht. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan FC Koln og Eintracht hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på RheinEnergieSTADION i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Anthony Modeste når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for FC Koln, mens sæsontotalen læser 14 kasser lige nu.

Rafael Santos Borre har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Eintracht, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.