FC Koln mod Freiburg i 1. Bundesliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når FC Koln byder Freiburg op til dans på lørdag på RheinEnergieSTADION stadion.

FC Koln ligger nummer 8 i stillingen med 29 point efter at have afviklet 20 kampe. 4 point efter, som nummer 5, finder man Freiburg placering efter 20 kampe.

Freiburg er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til FC Koln, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

FC Koln har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Freiburg kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Koln v Freiburg.

 • Der er scoret imod FC Köln i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
 • FC Köln scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • FC Köln har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • FC Köln tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Freiburg scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
 • I 6 af de seneste 8 udekampe Freiburg har spillet, har begge hold scoret
 • Freiburg har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • I 8 ud af 9 seneste FC Köln kampe mod Freiburg var antallet af mål over 2.5
 • I 6 af de seneste 8 kampe FC Köln har spillet mod Freiburg har begge hold scoret
 • FC Köln har scorede i 9 af de senest 10 hjemmekampe mod Freiburg
 • FC Köln har scoret imod i 10 af de senest 12 kampe mod Freiburg
 • I 5 ud af 7 seneste FC Köln kampe mod Freiburg var antallet af mål over 3.5

Form FC Koln mod Freiburg

FC Koln fortsætter pointhøsten.

Det er ikke helt skidt for FC Koln, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 4-0 mod Bayern München, hvorefter de nappede point via 0-0 mod Hamburger SV. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2 mod Bochum.

Freiburg fortsætter pointhøsten.

Freiburg har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 5-1 til B. Dortmund. De svarede stærkt igen mod Hoffenheim, som blev slået 1-4, før de sejrede 2-0 over VfB Stuttgart.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Freiburg til 2.90 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag. Bookmakerne giver FC Koln 43% chance for at tage tre point mod Freiburg. Det svarer til, at man får 2.35 på oddset for sejr til FC Koln, mens uafgjort giver 3.55 gange igen. En væddemål på en udesejr til Freiburg betaler dig pengene 2.90 gange igen på oddset.

FC Koln v Freiburg Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da FC Koln senest mødte Freiburg i 1. Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Freiburg som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Koln 43% chance for at banke Freiburg. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod Freiburg udbetaler 2.90 i gevinst på oddset for en sejr. FC Koln går ind til opgøret med en historik mod Freiburg, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Koln og Freiburg. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor FC Koln og Freiburg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på RheinEnergieSTADION.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Anthony Modeste. Han har vist flaget for FC Koln med 13 mål for sæsonen og stod desuden for 6 i de seneste seks kampe.

Freiburg har til gengæld forhåbninger om, at Philipp Lienhart kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.