FC Koln mod VfB Stuttgart i 1. Bundesliga runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

FC Koln tager imod VfB Stuttgart på RheinEnergieSTADION i runde 17 på søndag i 1. Bundesliga.

FC Koln ligger nummer 8 i stillingen med 22 point efter at have afviklet 16 kampe. 5 point efter, som nummer 15, finder man VfB Stuttgart placering efter 16 kampe.

Bookmakernes odds indikerer, at der er tale om en forholdsvis jævnbyrdig kamp, men FC Koln vil være fokuserede på stillingen i 1. Bundesliga. En sejr på søndag vil nemlig se dem overhale VfB Stuttgart i tabellen.

FC Koln har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange.

Hvad målscoring angår, er VfB Stuttgart ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Koln v VfB Stuttgart.

 • FC Koln scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe FC Koln har spillet, har begge hold scoret
 • FC Koln har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod FC Koln i 18 af de seneste 20 kampe
 • Der er scoret imod VfB Stuttgart i 10 af de seneste 12 kampe
 • VfB Stuttgart har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • FC Koln har har ikke vundet i de 11 hjemme seneste kampe i træk mod VfB Stuttgart
 • FC Koln har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod VfB Stuttgart
 • I 5 af de seneste 6 kampe FC Koln har spillet mod VfB Stuttgart har begge hold scoret
 • FC Koln har tabte i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod VfB Stuttgart
 • FC Koln har scoret imod i 9 af de senest 11 kampe mod VfB Stuttgart

Form FC Koln mod VfB Stuttgart

FC Koln drømmer om mere.

FC Koln har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Arminia Bielefeld sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Augsburg fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Wolfsburg blev nedlagt med 3-2.

VfB Stuttgart drømmer om at stoppe ringe stime.

VfB Stuttgart har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Hertha Berlin, før de sejrede 0-2 mod Wolfsburg. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-5 nederlag mod Bayern München.

FC Koln v VfB Stuttgart Indbyrdes historik

VfB Stuttgart vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på RheinEnergieSTADION i February 2021 i 1. Bundesliga. Bookmakerne har FC Koln som favoritter til sejren i dette opgør. FC Koln går ind til opgøret med en historik mod VfB Stuttgart, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. De seneste 10 kampe mellem FC Koln og VfB Stuttgart har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor FC Koln og VfB Stuttgart ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på RheinEnergieSTADION.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Anthony Modeste. Han er topscorer for FC Koln med 10 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

VfB Stuttgart krydser til gengæld fingre for, at Konstantinos Mavropanos kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.