FC Midtjylland gæster legendariske Anfield

De har tidligere stået overfor en engelsk gigant som Manchester United, og tirsdag aften er FC Midtjylland så på besøg på Anfield, hvor de mange-dobbelte engelske og europæiske mestre fra Liverpool FC byder velkommen til en kamp i anden runde af turneringens gruppespil.

Liverpool går ind til kampen i om ikke skræmmende form, så i hvert fald med godkendte resultater. Mod Everton sikrede de det ene point, og blev snydt for tre, hvorefter de har fulgt op med to sejre i van Dijk-løse kampe. FC Midtjylland kommer fra en formidabel forestilling mod Brøndby lørdag aften og har trods nederlaget til Atalanta masser af selvtillid i bagagen.

Netop FC Midtjyllands offensiv har sat damp under kedlerne i deres seneste kampe, og alle de sidste fem kampe havde minimum fire scoringer undervejs. De scorer i bundter, men præsterede heller ikke et clean sheet i nogle af disse fem.

FC Midtjylland skal nok komme på tavlen på et tidspunkt i dette gruppespil. Der er pæne odds på, at det sker i aften, og de skal nok blive endnu bedre, hvis det heller ikke lykkes på Anfield. Men Liverpool er optaget af ufatteligt mange kampe, og har som sagt lukket mål ind fire gange i træk i hjemmekampe i denne turnering. Der er masser af gejst i FCM-truppen og vi satser på mål af begge hold i aften.

Flere interessante tips