Kan AaB drille FC Midtjylland igen i Herning?

Hvis AaB vinder deres kamp i 10. runde af denne sæson, vil det være sejr nummer 400 i Superligaen for nordjyderne. Det vil så kræve en sejr over ligaens tophold og forsvarende mestre fra FC Midtjylland, som tager imod AaB kl. 16.00 lørdag eftermiddag på MCH Arena. Men det kan AaB også godt.

Tæller vi en pokalkamp i landskampspausen med, kommer AaB til Herning med tre sejre og nul nederlag i deres seneste fire kampe, og ikke siden Superligaens første spilledag har AaB forladt banen uden at score. FC Midtjylland tabte igen i Champions League men vandt fire af deres seneste fem kampe i Superligaen.

FC Midtjylland og AaB har stået ansigt til ansigt 60 gange tidligere i Superliga-regi og det med en lille føring til “ulvene” til følge. AaB er noteret for 23 sejre, mens FCM har nappet tre point 29 gange. Det var dog AaB, som trak det længste strå i deres seneste duel i juli, hvor de vandt 2-1 på MCH Arena. AaB har i Superligaen spillet 26 udekampe mod FC Midtjylland og ikke én eneste gang sluttede kampen uden mål!

Som ovennævnt har AaB scoret i samtlige kampe siden ligaens første spilledag. Det samme har FC Midtjylland præsteret i alle hjemlige kampe, så det er to forholdsvis skarpe offensiver, der brager sammen i Herning. Her gik fire af deres seneste fem møder over 2.5 mål. I AaBs seneste syv ligakampe var begge hold på måltavlen.

Bedste odds på en FC Midtjylland sejr finder du hos Come-On mens en sejr til AaB belønnes bedste hos Mr. Green.

Flere interessante tips