FC Midtjylland mod AaB i 3F Superliga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når FC Midtjylland træder op imod AaB på MCH Arena på mandag i 3F Superliga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Efter 25 kampe afviklet er FC Midtjylland placeret nummer 2 i stillingen med 48 point. Der er 4 points forskel til AaB, der som nummer 3 har samlet 44 point sammen.

AaB går ind til kampen mod FC Midtjylland den kommende mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er FC Midtjylland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

AaB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v AaB.

  • FC Midtjylland scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 7 udekampe
  • AaB vandt 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • I 20 ud af 22 seneste FC Midtjylland kampe mod AaB var antallet af mål under 3.5
  • FC Midtjylland har scorede i 24 af de senest 26 hjemmekampe mod AaB
  • I 7 ud af 8 seneste FC Midtjylland kampe mod AaB var antallet af mål under 2.5
  • FC Midtjylland har har ikke tabt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod AaB
  • I 18 ud af 20 seneste FC Midtjylland hjemmekampe mod AaB var antallet af mål over 1.5

Form FC Midtjylland mod AaB

FC Midtjylland fortsætter pointhøsten.

FC Midtjylland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Silkeborg IF med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod F.C. København. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-1 over Randers FC.

AaB fortsætter pointhøsten.

AaB har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod Randers FC, som blev slået 3-0, før de sejrede 0-1 over Brøndby IF.

FC Midtjylland v AaB Indbyrdes historik

AaB tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i februar 2022 i 3F Superliga. FC Midtjylland møder AaB med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og AaB. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor FC Midtjylland og AaB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på MCH Arena.

FC Midtjylland mod AaB – Hold øje med…

Det har været en strålende sæson for Louka Prip så langt, da han har formået at banke flotte 12 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 5 garn i de seneste seks kampe, og AaB sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod FC Midtjylland. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Louka Prip på oddset til komme på tavlen igen.