FC Midtjylland mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland agerer værter for AaB når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i 3F Superliga på søndag på MCH Arena.

FC Midtjylland har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 18 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.8 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

AaB kan blot fremvise en enkelt sejr efter 10 spillede kampe i 3F Superliga i denne sæson. De har spillet uafgjort 2 gange og lidt 7 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v AaB.

  • I 18 af de seneste 20 kampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 19 af de seneste 20 kampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 10 hjemmekampe
  • AaB har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 12 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AaB i 18 af de seneste 20 kampe
  • AaB har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe

Form FC Midtjylland mod AaB

FC Midtjylland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med AC Horsens sluttede 3-3, hvorpå et 0-2 nederlag mod AGF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brøndby IF blev nedlagt med 0-2.FC Midtjylland var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 3 sluttede uafgjort og de led 2 nederlag. De stod selv for 7 mål, men indkasserede samtidig 10.

AaB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod FC Nordsjælland, før de sejrede 2-1 mod Brøndby IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Randers FC.AaB vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 5 nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv 6.

FC Midtjylland vs AaB – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for FC Midtjylland, når de skal i aktion mod AaB.

Junior Brumado og Pablo Ortiz er alle ude af truppen, som FC Midtjylland tager imod AaB med på MCH Arena.

AaB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder FC Midtjylland.Blandt de fraværende spillere i AaB-truppen, er Lars Kramer i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Daniel Granli og Kasper Waarst Høgh bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AaB, når de drager til MCH Arena.

FC Midtjylland mod AaB – indbyrdes historik

FC Midtjylland ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod AaB.FC Midtjylland har generelt overtaget mod AaB,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.58.

Allan Sousa virker til at være i anstændig form for AaB, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Midtjylland, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Anders Dreyer, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

FC Midtjylland høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. AaB sikrede sig 1 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 7 nederlag.AaB scorede kampens første mål beskedne 3 gange i deres seneste 10 udekampe. FC Midtjylland var først på pletten i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 10 kampe kampe mellem de to rivaler her. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens AaB snittede 0.5 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” 8 gange i de kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af FC Midtjyllands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.