FC Midtjylland mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland skal op imod AaB på fredag på MCH Arena i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

FC Midtjylland har taget føringen i nedrykningsspillet i 3F Superliga efter at have opnået 34 point fra deres første 24 kampe. AaB halter 16 point efter oven på 24 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 5 i tabellen.

FC Midtjylland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

AaB er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens AaB præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

FC Midtjylland har vundet otte sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i 3F Superliga.

AaB kigger på fire sejre, samt seks uafgjorte såvel som 14 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v AaB.

  • FC Midtjylland var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 FC Midtjylland kampe, har summen af mål været over 3.5
  • FC Midtjylland tabte deres seneste 3 hjemmekampe
  • I de seneste 3 FC Midtjylland kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 10 af de seneste 11 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af AaB’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod AaB i 16 af de seneste 18 kampe
  • AaB har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe

Form FC Midtjylland mod AaB

FC Midtjylland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod Silkeborg IF, før de bankede OB med 1-3. Senest blev Lyngby Boldklub nedlagt i en 1-0 sejr. FC Midtjylland opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredefem og lukkede syv mål ind.

AaB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod AC Horsens satte de sig igennem med 0-4, før Viborg FF viste sig for stærke og sejrede 1-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da AaB gik ned 2-3 mod OB. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AaB to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ti mål.

FC Midtjylland har opnået 21 point fra deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fem kampe med en score på 20 mål for og 11 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede AaB sig en point og nul sejre. De indkasserede 18 mål, mens de selv scorede fem gange.

FC Midtjylland vs AaB – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod AaB.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado er blandt de tre spillere, som mangler for FC Midtjylland den kommende fredag.

I værste fald må AaB finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Lars Kramer og Lars Kramer er ikke tilgængelige for AaB den kommende fredag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til MCH Arena.

FC Midtjylland mod AaB – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da FC Midtjylland og AaB senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på MCH Arena. Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.67, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Midtjylland60% chance for at banke AaB. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod AaB udbetaler 5.00 i gevinst på oddset for en sejr. FC Midtjylland plejer at nyde at møde AaB, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.67.

De seneste møder mellem FC Midtjylland og gæsterne fra AaB har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end otte af de seneste ti opgør.

FC Midtjylland mod AaB Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Gustav Isaksen trods alt stadig tegnet sig for ni mål i denne 3F Superliga sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra AaB.

FC Midtjylland vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra AaB vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. FC Midtjylland scorede kun kampens første mål tre gange i deres seneste 10 kampe på MCH Arena. AaB scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på en mål, mens AaB snittede 0.7 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Midtjyllands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.