Midtjylland lader ikke point ligge mod Horsens

Top møder bund når FC Midtjylland får besøg af AC Horsens til en kamp i 3F Superliga på MCH Arena. FC Midtjylland er placeret som nummer 2 i stillingen med 30 point for 15 kampe. AC Horsens ligger til gengæld nummer 12, 24 point efter “ulvene”.

Nederlag i deres seneste 4 kampe streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i AC Horsens. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod FC Midtjylland på MCH Arena.

FC Midtjylland fortsat skidt kørende.

Selvom formen måske ikke er decideret katastrofal – 3 sejre i de seneste 6 kampe for FC Midtjylland – er den omvendt heller ikke formidabel. FC Midtjylland sikrede sig senest en 2-1 sejr mod Randers FC, hvorved de svarede igen på nederlaget med samme 2-1 cifre mod SønderjyskE. Forud for disse kampe gik en 3-1 gevinst mod FC Nordsjælland.

Standarderne er tårnhøje for en klub som FC Midtjylland og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

FC Midtjylland kunne virkelig godt bruge en sejr efter skuffende 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe. Trods de svingende præstationer i den senere tid virker bookmakerne temmelig sikre på, at FC Midtjylland tager sejren på søndag.

AC Horsens i ekspresfart mod bunden.

Det er miserable tider for AC Horsens, der kan fremvise 5 nederlag på stribe som belønning for deres, indrømmet, beskedne indsats. AC Horsens gik ned 2-1 i en kamp mod Brøndby IF, hvorefter de tabte 3-0 mod Randers FC, inden de led nederlag 2-0 mod FC København i deres foregående tre kampe.

AC Horsens blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Efter en serie af elendige præstationer på udebane i denne sæson – 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe – skal AC Horsens passe på ikke at blive massakreret den kommende søndag.

FC Midtjylland vs AC Horsens h2h

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da FC Midtjylland og AC Horsens senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på MCH Arena. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. FC Midtjylland nyder generelt et vist overtag mod AC Horsens, som de har besejret 8 gange i deres 10 seneste møder i 3F Superliga.

 • FC Midtjylland har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
 • FC Midtjylland har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
 • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 5 af 7 kampe;
 • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 4 kampe i træk;
 • I 3 seneste FC Midtjylland kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
 • AC Horsens har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
 • AC Horsens ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
 • AC Horsens har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
 • AC Horsens har tabt i seneste 7 af 8 udebane kampe;
 • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
 • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 19 kampe i træk;
 • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 9 udebane kampe i træk;
 • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 2.5.

FC Midtjylland er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 1.22 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver FC Midtjylland 82% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 5.50 på oddset, hvorimod AC Horsens giver 11.00 gange pengene retur.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.45 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 69% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.55 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics