FC Midtjylland mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når FC Midtjylland byder AC Horsens op til dans på søndag på MCH Arena stadion.

FC Midtjylland er nummer 5 med 17 point og en målscore på 20-18, mens AC Horsens ligger nummer 8 med 15 point og en målscore på 10-12.

FC Midtjylland har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er AC Horsens ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

FC Midtjylland har vundet 4 sejre, mens de har spillet 5 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga.

AC Horsens kigger på 4 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v AC Horsens.

  • I 13 af de seneste 15 hjemmekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 26 af de seneste 28 kampe
  • FC Midtjylland scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 udekampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • AC Horsens tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 8 af de seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i de seneste 5 udekampe
  • AC Horsens har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form FC Midtjylland mod AC Horsens

FC Midtjylland går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Feyenoord, før de nedlagde AGF med 0-1. Mod Feyenoord blev der delt i porten i en 2-2 kamp. FC Midtjylland har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på MCH Arena. De opnåede uafgjort 2 gange og tabte 3 af disse, hvori de scorede 5 og indkasserede 10 mål.

De seneste tre kampe har for AC Horsens givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke FC Nordsjælland med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Silkeborg IF. Deres seneste opgør, mod AaB, indbragte et point i en 0-0 kamp. AC Horsens kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 6 mål og scorede selv 3.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 5 kasser, som FC Midtjylland indtil videre har præsteret. De indkasserede også 10 selv. AC Horsens er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i 3F Superliga. De præsterede beskedne 3 mål på deres rejser, mens de indkasserede 6.

AC Horsens vandt 2 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 8 mål og lukkede 9 ind. Dette indbragte dem 7 point.

FC Midtjylland vs AC Horsens – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod AC Horsens. Evander Ferreira får en fridag fra FC Midtjylland-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Joel Andersson og Junior Brumado er blandt de 2 spillere, som mangler for FC Midtjylland den kommende søndag.

FC Midtjylland mod AC Horsens – indbyrdes historik

FC Midtjylland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 16 indbyrdes opgør mod AC Horsens. Hverken FC Midtjylland eller AC Horsens formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 3-3 kamp. Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.48, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Midtjylland68% chance for at banke AC Horsens. En pointdeling betaler 4.40 i gevinst på oddset, hvor imod AC Horsens udbetaler 6.37 i gevinst på oddset for en sejr. FC Midtjylland har generelt overtaget mod AC Horsens,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.48.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og AC Horsens.

FC Midtjylland mod AC Horsens Spiltips

Anders K. Jacobsen virker til at være i anstændig form for AC Horsens, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Midtjylland, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Evander Ferreira, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

FC Midtjylland høstede tre point i 2 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 4 nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 5 nederlag. AC Horsens burde være i stand til at få scoret den kommende søndag, da FC Midtjylland ikke formåede at holde buret rent én eneste gang i de foregående 10 kampe på MCH Arena. Gæsterne præsterede selv 3 clean sheets in deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens FC Midtjylland har et gennemsnit på 1.8 mål i de opgør, har AC Horsens et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 7 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af FC Midtjyllands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.