AGF kan hjælpe Brøndby i deres guldkamp mod FC Midtjylland

FC Midtjylland tager den kommende mandag imod AGF i 3F Superliga på MCH Arena. FC Midtjylland ligger nummer 2 i stillingen med 57 point efter 31 kampe. 9 point bagefter efter 31 kampe finder man AGF på en placering som nummer 4.

FC Midtjylland længes efter at få stoppet deres nuværende stime af kampe uden sejr i 3F Superliga på mandag. Der er dog anledning til en vis optimisme, når de går ind til kampen AGF som favoritter.

FC Midtjylland fortsat skidt kørende.

FC Midtjylland er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. FC Midtjylland seneste 3 kampe byder på et 3-1 nederlag mod Brøndby IF, en 1-1 uafgjort mod Randers FC og senest et 4-2 nederlag mod F.C. København .

FC Midtjylland virker brandvarme hjemme og med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts vil pointtab her uden tvivl føles som en skuffelse.

AGF håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AGF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først AGF en 1-0 sejr mod Randers FC, herefter fulgte en 3-1 sejr mod FC Nordsjælland, mens de i den seneste kamp led et et 2-1 hjemme nederlag mod Brøndby IF.

Med 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra AGF vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

FC Midtjylland vs AGF h2h

Gode chancer for mål

AGF trak det korteste strå, da FC Midtjylland vandt en 4-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr AGF noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med 5 sejre i 10 kampe i 3F Superliga sætter FC Midtjylland næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder AGF.

Stats and facts for FC Midtjylland and AGF.

  • FC MidtjyllandFC Midtjylland ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC MidtjyllandFC Midtjylland er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • FC MidtjyllandFC Midtjylland har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • FC MidtjyllandFC Midtjylland har scoret i seneste 9 af 11 kampe.
  • AGFAGF har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • AGFAGF har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • AGFI 6 of 8 seneste AGF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AGFDer er scoret imod AGF i de seneste 6 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Midtjylland giver 1.44 for en sejr, uafgjort betaler 4.50 retur, mens AGF giver 6.00 på oddset.