Både FC Midtjylland og AGF jagter oprejsning i Herning

Førerholdet FC Midtjylland vil være opsatte på at udbygge forspringet til AGF, når de to hold tørner sammen på søndag i 3F Superliga. FC Midtjylland indtager pladsen som nummer 1 i 3F Superliga med 39 point efter 19 kampe. AGF er 6 point bagefter som nummer 4 for 19 kampe.

FC Midtjylland lever op til forventningerne om en topplacering i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra AGF vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

FC Midtjylland i forrygende form.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for FC Midtjylland har formen generelt været yderst tilfredsstillende i de seneste runder af 3F Superliga. I deres tre foregående kampe tilspillede FC Midtjylland sig en 2-0 sejr over AaB, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Brøndby IF for senest at sikre et 2-0 nederlag mod Lyngby Boldklub.

Forventningerne var høje før sæsonen, og FC Midtjylland er i fuld gang med at bevise, hvorfor de anses som titel-kandidat.

FC Midtjylland har på eget græs taget 3 sejre i de seneste 5 kampe siden december. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende søndag.

AGF håber på yderligere point til samlingen.

AGF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I AGFs 3 seneste kampe har de været ude for en 2-0 sejr mod SønderjyskE, hvorpå fulgte en målrig 3-3 mod FC København for senest at lide et 1-0 nederlag til FC Nordsjælland.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for AGF.

AGF har på udebane noteret sig 6 point ud af 12 mulige siden december. En form, der fortæller FC Midtjylland, at de sandsynligvis kommer på hårdt arbejde den kommende søndag.

FC Midtjylland vs AGF h2h

Head-2-Head

AGF trak det korteste strå, da FC Midtjylland vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 3-0 sejr AGF noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med en historik der siger 5-1-4 mod AGF i deres seneste dueller i 3F Superliga, kan FC Midtjylland i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

  • FC Midtjylland har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste FC Midtjylland kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • AGF ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • AGF er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 2.5.