FC Midtjylland mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både FC Midtjylland og AGF, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på MCH Arenaden kommende søndag.

FC Midtjylland er nummer 6 i tabellen med ni point efter seks kampe, mens AGF rangerer som nummer 4 med 11 point efter seks kampe.

FC Midtjylland har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

AGF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

FC Midtjylland har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise tre sejre og tre nederlag.

AGF har indtil videre præsteret tre sejre og to uafgjorte samt en nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Midtjylland scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 8 kampe
  • 6 af FC Midtjylland’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • FC Midtjylland vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 12 af AGF’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af AGF’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • AGF har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • AGF har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form FC Midtjylland mod AGF

FC Midtjylland har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Legia Warszawa blev det 3-3, hvorefter FC Nordsjælland viste sig for stærke og sejrede 3-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Legia Warszawa. FC Midtjylland har vist potent form på MCH Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod fire imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

AGF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Silkeborg IF. Herefter var de oppe imod OB i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lyngby Boldklub, som blev nedlagt med 1-0. AGF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

FC Midtjylland opnåede en sejre og tre point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv fire ind.

FC Midtjylland vs AGF – Seneste nyt

FC Midtjylland skulle bare have én spiller siddende, når de møder AGF på MCH Arena.

FC Midtjylland må stille op uden Joel Andersson på søndag mod AGF, da han døjer med en skade.

AGF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder FC Midtjylland.

Det er navne som Mads Emil Madsen, Frederik Brandhof og Kevin Yakob, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til MCH Arena.

FC Midtjylland mod AGF – indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. FC Midtjylland vandt fem gange, mens AGF vandt fem af deres foregående ti møder, hvilket vil sige, at ikke én eneste af disse sluttede uafgjort.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem AGF og FC Midtjylland.

FC Midtjylland mod AGF Spiltips

Gue-Sung Cho har tre mål i seks 3F Superliga kampe for FC Midtjylland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AGF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Patrick Mortensen, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

FC Midtjylland høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. AGF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. FC Midtjylland har set fire af deres seneste 10 kampe i MCH Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i tre AGFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens AGF snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Midtjyllands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som AGF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.