FC Midtjylland mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF står overfor FC Midtjylland på søndag i et 3F Superliga møde på MCH Arena.

FC Midtjylland går ind til runde 29 som nummer 3 i 3F Superliga tabellen med 55 point på kontoen. Med 28 runder bag dem har AGF samlet 38 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

FC Midtjylland har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens AGF præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

FC Midtjylland er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

AGF kigger på ni sejre, samt 11 uafgjorte såvel som otte nederlag i 3F Superliga. AGF lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • FC Midtjylland scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 19 af deres seneste 20 hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i 3F Superliga
  • 8 af FC Midtjylland’s seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • AGF scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • AGF scorede i 19 af deres seneste 21 udekampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe i 3F Superliga
  • AGF har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede

Form FC Midtjylland mod AGF

FC Midtjylland har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Brøndby IF tabte de 2-1, Silkeborg IF også viste sig for stærke i en 3-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor FC Midtjylland formåede at vinde 3-2 over Brøndby IF. FC Midtjylland nappede fire sejre i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt en nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv 17.

AGF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af F.C. København, før FC Nordsjælland satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Silkeborg IF, der satte sig igennem med 1-0. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede ni mål.

FC Midtjylland har opnået 13 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fire kampe med en score på 14 mål for og 14 imod. AGF vandt en sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 15 mål og lukkede 29 ind. Dette indbragte dem otte point.

FC Midtjylland vs AGF – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod AGF.

Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason er blandt de tre spillere, som mangler for FC Midtjylland på søndag.

AGF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder FC Midtjylland. Mikael Anderson og Nicolai Poulsen er ikke tilgængelige for AGF på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Kevin Yakob rejser ikke med AGF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Midtjylland mod AGF – indbyrdes historik

AGF formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod FC Midtjylland. FC Midtjylland ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod AGF. FC Midtjylland plejer at være ok med at møde AGF, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på MCH Arena.

FC Midtjylland scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod AGF i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og AGF var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

FC Midtjylland mod AGF Spiltips

Det har været en strålende sæson for Patrick Mortensen så langt, da han har formået at banke flotte 12 kugler i kassen. Formen er også anstændig med tre garn i de seneste seks kampe, og AGF sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod FC Midtjylland. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Patrick Mortensen på oddset til komme på tavlen igen.

FC Midtjylland var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. AGF sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Begge hold scorede i syv af de seneste 10 hjemmekampe for FC Midtjylland. Begge scorede også i seks af de seneste 10 udekampe for AGF.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens AGF snittede en mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af FC Midtjyllands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.