FC Midtjylland mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når FC Midtjylland tørner sammen med rivaler AGF i et derby 3F Superliga på lørdag på MCH Arena.

FC Midtjylland er nummer 7 med 6 point og en målscore på 13-11, mens AGF ligger nummer 3 med 10 point og en målscore på 6-3.

FC Midtjylland oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. FC Midtjylland præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

AGF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v AGF.

  • I de seneste 18 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 18 kampe
  • I de seneste 9 hjemmekampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i de seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod AGF i 23 af de seneste 25 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • AGF tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form FC Midtjylland mod AGF

FC Midtjylland har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Lyngby Boldklub blev det 3-3, hvorefter Benfica viste sig for stærke og sejrede 1-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 3-3 kamp mod AC Horsens.FC Midtjylland opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede9 og lukkede 8 mål ind.

AGF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Randers FC, før de bankede OB med 1-2. Senest blev Lyngby Boldklub nedlagt i en 1-0 sejr.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og AGF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.AGF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 7 mål og scorede selv 3.

FC Midtjylland vs AGF – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod AGF.Med 2 spillere i karantæne er FC Midtjylland tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Juninho og Henrik Dalsgaard sidder i straffeboksen.

Anders Dreyer sidder over for FC Midtjylland i deres kommende opgave på grund af en skade.

AGF ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder FC Midtjylland.

Det er navne som Oliver Lund, Mikael Anderson og Sebastian Hausner, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til MCH Arena.

FC Midtjylland mod AGF – indbyrdes historik

FC Midtjylland tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med AGF, da AGF noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor FC Midtjylland sikrede alle tre point via en sejr på 4-0. Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.63, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Midtjylland 61% chance for at banke AGF. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod AGF udbetaler 4.92 i gevinst på oddset for en sejr.FC Midtjylland vandt 5 gange, mens AGF vandt 5 af deres foregående 10 møder, hvilket vil sige, at ikke én eneste af disse sluttede uafgjort. En sejr til hjemmeholdet giver odds 1.63 hos bookmakerne, mens det bedste odds på en sejr til gæsterne i skrivende stund er 4.92.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og AGF. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Anders Dreyer har 5 mål i seks 3F Superliga kampe for FC Midtjylland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AGF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Patrick Mortensen, der har banket 4 mål ind i 3F Superliga.

FC Midtjylland vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra AGF vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe.FC Midtjylland har ikke været alt for gode til at holde rent bur på MCH Arena, da de kun noterede sig 1 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i 8 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. FC Midtjylland opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens AGF ligger på 1.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 4 gange undervejs.Der var over 2.5 mål i 8 af FC Midtjyllands foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.2 mål i processen.Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.