FC Midtjylland skal følge op på fornem udesejr i Europa League

Når det kommer til mål, er FC Midtjylland ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Braga kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på torsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

FC Midtjylland v Braga statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til FC Midtjylland kaster 2.45 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.35 gange igen. Endelig er der 2.80 på oddset for en sejr til Braga.

FC Midtjylland har inden femte runde i Europa League opnået 5 point. Derfor er de højst sandsynligt nødt til at gå efter tre point i deres kommende kamp, hvis de skal nå videre til næste runde. Uafgjort rækker næppe til fortsat deltagelse i Europa League-turneringen, en tredjeplads kan dog give adgang til alternative muligheder.

Braga er på 9 point efter deres første fire kampe i Europa League i denne sæson. De sigter selvfølgelig mod at holde momentum ved lige og går efter førstepladsen. En sejr her i 5. runde holder dem på rette kurs.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Braga stadig af en smule mere værdi på oddset end FC Midtjylland. Bookmakerne giver FC Midtjylland41% chance for at tage tre point mod Braga. Det svarer til, at man får 2.45 på oddset for sejr til FC Midtjylland, mens uafgjort giver 3.35 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Braga betaler dig pengene 2.80 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Braga.

  • FC Midtjylland ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • FC Midtjylland har indkasseret mål i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk.
  • Braga har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Braga har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Braga har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Braga kampe var antal mål OVER 3.5.

Lineup FC Midtjylland vs Braga

Form FC Midtjylland mod Braga

I deres seneste tre kampe formåede FC Midtjylland at nedlægge Røde Stjerne med 1-0, inden de fik tæsk mod AGF, der vandt en 3-0 sejr. Også i deres seneste kamp gik det galt, da man hjemme tabte 2-1 til Brøndby.

I deres seneste tre kampe formåede Braga først at banke Portimonense med 3-0. Herefter nedlagde de også Ludogorets med 4-2, inden stimen stoppede mod Benfica, der vandt en 6-1 sejr.

FC Midtjylland v Braga Indbyrdes historik

Braga havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i september 2021 i Europa League. FC Midtjylland møder Braga med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Europa League.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Midtjylland giver 2.45 for en sejr, uafgjort betaler 3.35 retur, mens Braga giver 2.80 på oddset.

Manden med målnæsen

Braga har til gengæld forhåbninger om, at Wenderson Galeno kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks. FC Midtjylland satser på Evander Ferreira til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 3 mål.