FC Midtjylland mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

FC Midtjylland er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på MCH Arena den kommende torsdag. Gæsterne fra Brøndby IF ankommer ikke med en formkurve i 3F Superliga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Efter 29 kampe afviklet er FC Midtjylland placeret nummer 2 i stillingen med 58 point. Der er 17 points forskel til Brøndby IF, der som nummer 6 har samlet 41 point sammen.

Brøndby IF går ind til kampen mod FC Midtjylland den kommende torsdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

FC Midtjylland har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Brøndby IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 5 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Brøndby IF.

 • FC Midtjylland har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • FC Midtjylland vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • FC Midtjylland har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • FC Midtjylland scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
 • Brøndby IF tabte deres seneste 7 kampe
 • Brøndby IF har ikke vundet deres seneste 8 kampe
 • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 8 kampe
 • Brøndby IF tabte deres seneste 4 udekampe
 • Brøndby IF har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
 • FC Midtjylland har scorede i 15 af de senest 17 kampe mod Brøndby IF
 • I de seneste 6 FC Midtjylland hjemmekampe mod Brøndby IF var summen af mål under 3.5
 • I 4 ud af 5 seneste FC Midtjylland hjemmekampe mod Brøndby IF var antallet af mål under 1.5
 • FC Midtjylland har scorede i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod Brøndby IF
 • I 4 ud af 5 seneste FC Midtjylland hjemmekampe mod Brøndby IF var antallet af mål under 2.5

Form FC Midtjylland mod Brøndby IF

FC Midtjylland i forrygende form.

FC Midtjylland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod F.C. København, før de bankede Vejle Boldklub med 3-1. Senest blev AaB nedlagt i en 2-1 sejr.

Brøndby IF er desperate efter point.

Bare ét point forhindrer Brøndby IF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-3 og 2-1 mod FC Midtjylland og Randers FC. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod F.C. København.

FC Midtjylland v Brøndby IF Indbyrdes historik

FC Midtjylland sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-1 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. FC Midtjylland går ind til opgøret med en historik mod Brøndby IF, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem FC Midtjylland og Brøndby IF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Midtjylland og Brøndby IF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på MCH Arena i vente.

FC Midtjylland mod Brøndby IF – Hold øje med…

Anders Dreyer har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for FC Midtjylland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brøndby IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Simon Hedlund, der har banket 1 mål ind i 3F Superliga.