FC Midtjylland mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland byder velkommen til Brøndby IF i 3F Superliga den kommende søndag på MCH Arena.

Nøjagtig tre points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på MCH Arena.

FC Midtjylland har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Brøndby IF rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

FC Midtjylland lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 17 kampe.

Brøndby IF bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

  • FC Midtjylland scorede i 22 af deres seneste 23 kampe
  • FC Midtjylland har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • FC Midtjylland vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Brøndby IF’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Brøndby IF scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe

Form FC Midtjylland mod Brøndby IF

FC Midtjylland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Omonia Nicosia. De svarede stærkt igen mod Vejle Boldklub, som blev slået 1-2, før de sejrede 5-1 over Omonia Nicosia. Det store mål for sæsonen for FC Midtjylland er selvfølgelig at vinde titlen, og en plads i top to er minimumskravet før den kommende sæson i 3F Superliga. FC Midtjylland har vist potent form på MCH Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Brøndby IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af OB. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til FC Nordsjælland, for så at svare igen med en 3-0 sejr over Lyngby Boldklub. Mens en kamp om mesterskabet måske er for optimistisk, er en podieplacering ikke udenfor rækkevidde for Brøndby IF, hvis de formår at opbygge noget momentum. Brøndby IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

FC Midtjylland vs Brøndby IF – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Brøndby IF.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado er blandt de tre spillere, som mangler for FC Midtjylland på søndag.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Midtjylland på MCH Arena.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Midtjylland mod Brøndby IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brøndby IF med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på MCH Arena den 27 februar 2023. FC Midtjylland plejer at være ok med at møde Brøndby IF, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på MCH Arena.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem FC Midtjylland og Brøndby IF.

FC Midtjylland mod Brøndby IF Spiltips

Aral Simsir har fire mål i seks 3F Superliga kampe for FC Midtjylland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brøndby IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mathias Kvistgaarden, der har banket fem mål ind i 3F Superliga.

FC Midtjylland høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Midtjylland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Brøndby IF landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Midtjyllands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som Brøndby IF spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.7mål pr. kamp i denne serie.